Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Aegean Intertrade Co στα Social Media

17/04/2012

Η Aegean Intertrade Co, αναγνωρίζοντας το πνεύμα της εποχής που επιτάσσει η διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας να μην περιορίζεται στην ιστοσελίδα της, έκανε ένα άνοιγμα στα μεγαλύτερα social media: Facebook, Twitter και LinkedIn.

Κατέχοντας την γνώση καλής χρήσης των social media, η Aegean Intertrade Co δημιούργησε την δικιά της προσωπική σελίδα θαυμαστών (fan page) στο Facebook όπου ο θαυμαστής (fan) θα έχει την δυνατότητα μεταξύ των άλλων να ενημερώνεται για τα νέα της εταιρίας, να επικοινωνεί άμεσα και να σχολιάζει ειδήσεις που αφορούν την εταιρία, να βλέπει φωτογραφικά άλμπουμ από της δραστηριότητές της, αλλά και να εξερευνήσει την ιστορία της Aegean Intertrade Co μέσω της νέας δυνατότητας του Facebook, το χρονολόγιο (timeline).

Ταυτόχρονα, δυναμικό ρόλο επιθυμεί να έχει η εταιρία στο Twitter. Με το προφίλ της να λειτουργεί ως ένας τηλαυγής φάρος πληροφόρησης γύρω από τον χώρο των Ελληνικών τροφίμων, προωθεί και αναμεταδίδει γαστρονομικά νέα που αφορούν την Ελληνική κουζίνα αλλά και τα Ελληνικά τρόφιμα & ποτά. Φυσικά, τα νέα της εταιρίας και η δυνατότητα ανάδρασης σε οποιοδήποτε ερώτημα τεθεί από κάποιον follower, αποτελούν βασικές λειτουργίες του λογαριασμού.

Τελευταίο social network στο οποίο έχει παρουσία η Aegean Intertrade Co είναι το LinkedIn το οποίο αποτελεί ένα κατεξοχήν επιχειρηματικό κοινωνικό δίκτυο. Εκεί, followers της Aegean Intertrade Co μπορούν να ενημερώνονται για τις νέες επιχειρηματικές κινήσεις της εταιρίας, πιθανό άνοιγμα θέσης εργασιών, συνεργασίες με άλλες εταιρίες, ενώ δημιουργείται ένας ενδιαφέρον δίαυλος επικοινωνίας με εισαγωγικές Εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Θα χαρούμε να σας δούμε να κάνετε like, follow, subscribe με την Aegean Intertrade Co σε κάθε κοινωνικό δίκτυο που έχει εκπροσώπηση και να δούμε τα σχόλια σας και τις επισημάνσεις σας.

Ακολουθεί λίστα με τα κοινωνικά δίκτυα:
Facebook: http://www.facebook.com/AegeanIntertradeCo
Twitter: https://twitter.com/Aegean_exports 
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/aegean-intertrade-co

 

 

 

 

 

 

« Πίσω
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©