Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες συνεργασίες της Aegean Intertrade Co με κορυφαίες Εταιρείες τροφίμων

25/11/2013

Η Aegean Intertrade Co, μετά τις συνεργασίες που ξεκίνησε στην αρχή του 2013 (ELBISCO & MASTIQUA), εντάσσει δυναμικά στο ευρύ της portfolio προϊόντα και άλλων κορυφαίων ελληνικών Εταιρειών, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στους πελάτες μας. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω όλες τις καινούριες μας συνεργασίες:

_________________________________________________________________


ELBISCO | Μπισκότα Allatini και φρυγανιές Elite


H Elbisco, μια από τις πιο δυναμικές Εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, συνεχίζει την αποκλειστική παραγωγή και διάθεση των γνωστών από το 1967 και αγαπημένων στον έλληνα καταναλωτή αλεύρων και μπισκότων Allatini. Από τότε μέχρι σήμερα, η οικογένεια προϊόντων με την υπογραφή της Allatini μεγαλώνει συνεχώς, προσφέροντας ποικιλία επιλογών για εμάς και τους αγαπημένους μας. Στο portfolio της Elbisco βρίσκεται και η Elite, η πρώτη τυποποιημένη φρυγανιά στην Ελλάδα.

 

 

_________________________________________________________________


ΚΟΝ.Β.Α. | Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου


H Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ (ΚΟΝ.Β.Α.) αποτελεί σήμερα μια από τις πιο μοντέρνες και προηγμένες βιομηχανίες επεξεργασίας ψαρικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεπερνά τα 90 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά. Προσφέρει πολύ μεγάλη ποικιλία κονσερβοποιημένων ψαρικών τα οποία διαθέτει μέσω του ισχυρού δικτύου πωλήσεων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η ΚΟΝ.Β.Α. εκτός από τα αγαπημένα brands Trata και Flokos, έχει επίσης τη δυνατότητα παραγωγής κωδικών ιδιωτικής ετικέτας.

 

_________________________________________________________________


Tasty Foods | αλμυρά snacks


Η Tasty Foods - PepsiCo είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην αγορά των αλμυρών σνακ με ένα πλήρες portfolio που περιλαμβάνει γνωστά και επιτυχημένα ελληνικά και διεθνή brands. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 700 εργαζομένους και εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής σε μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και διανομής. Τα πιο δημοφιλή brands της Tasty Foods είναι τα Διεθνή ονόματα Lay’s, Ruffles, Cheetos, Doritos, Quaker καθώς και τα Ελληνικά Tasty Snacks, Tasty Naturals (ξηροί καρποί και παστέλια) και τα Tasty Corn Flakes.

 

_________________________________________________________________


Αίνος | Κατεψυγμένα Λαχανικά


Η Εταιρεία Αίνος ΑΕΒΕ συσκευάζει και διαθέτει στην αγορά λαχανικά τα οποία επιλέγονται προσεκτικά από τις καλύτερες ποικιλίες και σοδειές των πιο εύφορων αγρών. Συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή ωρίμανσης τους, καθαρίζονται προσεκτικά και καταψύχονται αμέσως, διατηρώντας τη γεύση τους και όλες τις θρεπτικές τους αξίες. Έτσι παραμένουν πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες μέχρι τη στιγμή που θα καταναλωθούν. Η Αίνος για αυτά τα προϊόντα είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ελληνικών super markets με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

 

_________________________________________________________________


Καλογεράκης | Γραβιέρα Κρήτης και άλλα Κρητικά τυριά


H οικογένεια Καλογεράκη από το Καστέλι Ηρακλείου, με 100 ιδιόκτητα σημεία συλλογής γάλακτος σε όλη την Κρήτη και ανθρώπους που φροντίζουν καθημερινά να συλλέξουν το πιο φρέσκο γάλα με την βοήθεια των 550 και πλέον συνεργαζόμενων κτηνοτρόφων της Κρητικής υπαίθρου, σας υπόσχεται μια πλήρη, παραδοσιακή αλλά και σύγχρονη ταυτόχρονα γκάμα Κρητικών τυριών κορυφαίας ποιότητας, με τη βοήθεια των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής.

 

_________________________________________________________________


Mastiqua | φυσικό ανθρακούχο νερό με άρωμα μαστίχας


Η Εταιρεία Concepts παράγει το μοναδικό, καινοτομικό προϊόν ‘Mastiqua’ (Μαστίκουα), ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Μπορεί να καταναλωθεί κάθε ώρα της ημέρας, ως συνοδευτικό του καφέ ή του γεύματος, ως χωνευτικό, αλλά και ως ένα ελαφρύ «ποτό» για τη βραδινή έξοδο. Έτσι, αποτελεί μια εναλλακτική, μοναδική πρόταση στην κατηγορία των ανθρακούχων νερών με τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας.

 

_________________________________________________________________

« Πίσω
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©