Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλωσήρθατε στην Aegean Food Exports

 

Η Aegean Food Exports δραστηριοποιείται στην εξαγωγή ελληνικών τροφίμων και ποτών σε πάνω από 20 χώρες με τελικούς αποδέκτες περίπου 200 Εταιρείες εμπορίας, διανομής, λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων εδώ και τριάντα χρόνια. Συνεργαζόμαστε με 80 εργοστάσια παραγωγής από όλη την Ελλάδα και προωθούμε περίπου 5.000 κωδικούς προϊόντων, από ελαιόλαδο και τυροκομικά μέχρι μέλι και κρασί. Πολλά ισχυρά ελληνικά brands μας έχουν εμπιστευτεί με την αποκλειστική προώθηση των προϊόντων τους σε διάφορες αγορές.


Η Aegean Food Exports με συνεχή παρουσία από το 1985 όταν ιδρύθηκε από τον Βασίλη Κόντο, παραμένει οικογενειακή και διοικείται από μια μικρή ομάδα στελεχών υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης στο εξαγωγικό εμπόριο τροφίμων, προσφέροντας ποιότητα και συνέπεια προϊόντων και υπηρεσιών. Χάρη στους ισχυρούς δεσμούς μας με ηγετικές εταιρείες παραγωγής τροφίμων, προσφέρουμε σημαντική αξία στους πελάτες μας δίνοντάς τους πρόσβαση σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο portfolio προϊόντων. Μεγάλο μας πλεονέκτημα αποτελεί ο συνδυασμός και συντονισμός φορτώσεων, κάτι που μειώνει τα διαχειριστικά σας κόστη, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στους πελάτες σας μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εκατοντάδες προϊόντα – προσφέρεται μια εκτενής ποικιλία ελληνικών προϊόντων κορυφαίας ποιότητας από δεκάδες παραγωγούς.
  • Συνδυασμός φορτώσεων – εκτελούμε και συντονίζουμε παραγγελίες από διάφορες Εταιρείες με μία αποστολή, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη μεταφοράς.
  • Ανταγωνιστικές τιμές – πετυχαίνουμε ειδικές τιμές από τους προμηθευτές μας για το σύνολο του τζίρου μας, που σημαίνει συμφέρουσες τιμές και για τους εισαγωγείς.
  • Προϊόντα κατά παραγγελία – μαζί φτιάχνουμε προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς και της στόχευσής σας.
  • Υπηρεσίες Branding – αναπτύσσουμε κατά παραγγελία brands και συσκευασίες για διαφορετικές αγορές και χώρες.
  • Συμβουλευτική – σας παρέχουμε συμβουλές και προτάσεις προϊόντων για τη διατήρηση και ανάπτυξη των πωλήσεων σας.
  • Εξειδίκευση σε ελαιόλαδο & κρασί – έχουμε επενδύσει σημαντικά στην υψηλή εξειδίκευση και κατάρτιση των στελεχών μας για το ελαιόλαδο και το κρασί σε παραγωγικό, προϊοντικό, γευσιγνωστικό και εμπορικό επίπεδο.

Δείτε εδώ για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

Δείτε εδώ τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΦΟΡΤΩΣΕΩΝ

Δείτε εδώ την ΙΣΤΟΡΙΑ μας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©