Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη

 

Βασίλης Κόντος (Γενικός Διευθυντής)

 

Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1951 στην Αθήνα, έχει αναμιχθεί στις Διεθνείς Πωλήσεις για παραπάνω από 30 χρόνια. Τελειώνοντας τις σπουδές του («ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ» στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ), προσλήφθηκε ως Διευθυντής Εξαγωγών και εργάστηκε σε Εταιρείες διαφόρων κλάδων. Αποκτώντας εμπειρία από την παγκόσμια Αγορά, αποφάσισε να ιδρύσει την Aegean Food Exports. Μέσα από τη νέα αυτή Εταιρεία, κατάφερε να τοποθετήσει στον παγκόσμιο χάρτη πολλά από τα προϊόντα των καλύτερων Βιομηχανιών Τροφίμων στην Ελλάδα, για πρώτη φορά. Εκείνος καθόρισε την βασική αξία γύρω από την οποία κινείται η Εταιρεία από την Ίδρυσή της: την εξυπηρέτηση του Αγοραστή.  Είναι ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας.

 

 

 

 

 

 


Κωστής Κόντος (Υπεύθυνος Χαρτοφυλακίου Προϊόντων)
 

 

Γεννημένος τον Απρίλιο του 1980 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με κατεύθυνση στο Management. Είναι παράλληλα φοιτητής της ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. Έχει λάβει μέρος με την Aegean Food Exports σε διάφορες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών (IFE LONDON 2003 / 2005 / 2007) και σαν επισκέπτης στις Εκθέσεις SIAL PARIS 2006, ANUGA KOLN 2007), μένοντας πάντα ενήμερος για τις εξελίξεις του κλάδου. Δουλεύει για την  Aegean Food Exports από τον Οκτώβριο του 2005 κυρίως με καθήκοντα Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου Προϊόντων, δημιουργίας προτάσεων για συσκευασίες νέων προϊόντων (new developments) και ανάλυσης στατιστικών των πωλήσεων.

 

 

 

Γρηγόρης Κόντος (Marketing & Δημόσιες Σχέσεις)

 

Γεννημένος τον Απρίλιο του 1981 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με κατεύθυνση στο Marketing. Έχει λάβει μέρος με την Aegean Food Exports σε διάφορες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών (IFE LONDON 2003 / 2005 / 2007) και ως επισκέπτης στην ANUGA KOLN 2007, μένοντας πάντα ενήμερος για τις εξελίξεις του κλάδου. Δουλεύει για την Aegean Food Exports από τον Οκτώβριο του 2005 κυρίως με καθήκοντα Marketing, Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων και Οργάνωσης Γραφείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννα Ψευτογκά - Γιαννιτσάκη

(Πωλήσεις & Διαχείριση Θεμάτων Ποιότητας)

 

Γεννημένη στην Αθήνα το 1977, έχει αποφοιτήσει ως αριστούχος από την σχολή «ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ» του Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΩΝ. Δουλεύει για την Aegean Food Exports από το 2002. Διαχειρίζεται πωλήσεις, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη σε θέματα πληρωμών και διαχείρισης ποιοτικών προβλημάτων, δίνοντας όλη την απαραίτητη ανατροφοδότηση στους συναδέλφους της και στους πελάτες της Εταιρείας. 

 

 

 

Καλλιόπη Παντερή (Διαχείριση Φορτώσεων)

Γεννημένη το Μάρτιο του 1987 στο Ηράκλειο Κρήτης, έχει αποφοιτήσει από το τμήμα «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, με κατεύθυνση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δουλεύει για την Aegean Food Exports από το Δεκέμβριο του 2009 διαχειριζόμενη το administration της Εταιρείας και συγκεκριμένα τη διαχείριση (αποστολή και παρακολούθηση) των παραγγελιών, τον έλεγχο και συντονισμό των φορτώσεων και την ενημέρωση των πελατών για την κατάσταση και την εξέλιξη των εξαγωγών.

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©