Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη


Κωστής Κόντος (Γενικός Διευθυντής)
 

 

Γεννημένος τον Απρίλιο του 1980 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με κατεύθυνση στο Management. Είναι παράλληλα φοιτητής της ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. Έχει λάβει μέρος με την Aegean Food Exports σε διάφορες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών (IFE LONDON 2003 / 2005 / 2007) και σαν επισκέπτης στις Εκθέσεις SIAL PARIS 2006, ANUGA KOLN 2007), μένοντας πάντα ενήμερος για τις εξελίξεις του κλάδου. Δουλεύει για την  Aegean Food Exports από τον Οκτώβριο του 2005 κυρίως με καθήκοντα Διαχειριστή Χαρτοφυλακίου Προϊόντων, δημιουργίας προτάσεων για συσκευασίες νέων προϊόντων (new developments) και ανάλυσης στατιστικών των πωλήσεων.

 

 

 

Γρηγόρης Κόντος (Γενικός Διευθυντής)

 

Γεννημένος τον Απρίλιο του 1981 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με κατεύθυνση στο Marketing. Έχει λάβει μέρος με την Aegean Food Exports σε διάφορες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών (IFE LONDON 2003 / 2005 / 2007) και ως επισκέπτης στην ANUGA KOLN 2007, μένοντας πάντα ενήμερος για τις εξελίξεις του κλάδου. Δουλεύει για την Aegean Food Exports από τον Οκτώβριο του 2005 κυρίως με καθήκοντα Marketing, Διαφήμισης, Δημοσίων Σχέσεων και Οργάνωσης Γραφείου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ιωάννα Ψευτογκά - Γιαννιτσάκη

(Πωλήσεις & Διαχείριση Θεμάτων Ποιότητας)

 

Γεννημένη στην Αθήνα το 1977, έχει αποφοιτήσει ως αριστούχος από την σχολή «ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ» του Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΩΝ. Δουλεύει για την Aegean Food Exports από το 2002. Διαχειρίζεται πωλήσεις, ενώ παράλληλα είναι υπεύθυνη σε θέματα πληρωμών και διαχείρισης ποιοτικών προβλημάτων, δίνοντας όλη την απαραίτητη ανατροφοδότηση στους συναδέλφους της και στους πελάτες της Εταιρείας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©