Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EV.GE. PISTIOLAS S.A.

Η AGRINO - EV.GE. PISTIOLAS S.A. είναι η κορυφαία Εταιρεία στην παραγωγή και πώληση ρυζιού & οσπρίων στην Ελλάδα. Ο στόχος της είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η Εταιρεία φροντίζει να επενδύει συνεχώς στη βελτίωση των προϊόντων της, καθώς και στην δημιουργία καινούριων. Πάνω απ'όλα όμως επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας, των οποίων η γνώμη έχει αποδειχτεί ως το κλειδί της επιτυχίας της.

Tο ιστορικό της ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας Α.Ε.
    
Η ιστορία της ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ Α.Ε ξεκινάει το 1955 στο Αγρίνιο, όταν τα αδέρφια Ευστράτιος, Ευθύμιος και Γεώργιος Πιστιόλας πραγματοποιούν το όραμά τους για εμπόριο ρυζιού. Το 1962 τα αδέρφια αγοράζουν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Ελληνικοί Ορυζόμυλοι» και πλέον μπαίνουν και στην παραγωγική διαδικασία. Το όνομα που δίνεται στα τυποποιημένα προϊόντα της εταιρίας είναι “AGRINO” και συσκευάζονται στην πρωτοποριακή χάρτινη σακούλα με το παραθυράκι, με την οποία τα ρύζια Agrino έγιναν γνωστά στον Έλληνα καταναλωτή και αγαπήθηκαν.

Από την δεκαετία του '70 στη γκάμα προϊόντων της AGRINO περιλαμβάνονται όλες οι λευκές ελληνικές ποικιλίες, καθώς επίσης το ρύζι parboiled, τύπου «Αμερικής». Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην AGRINO αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εταιρία βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους από την δεκαετία του 1980. Η δεκαετία του ‘90 χαρακτηρίζεται από την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Το 1993 η Εταιρία μπαίνει στην αγορά των οσπρίων, συσκευάζοντας τη γκάμα αυτή στο πρωτοποριακό όρθιο πακέτο με τη τετράγωνη βάση και τη διαφάνεια, με την οποία αναδυκνύεται πλήρως η ποιότητα των οσπρίων που με μαγάλη επιμέλεια διαλέγει.

 


Το έτος 1998 ολοκληρώθηκε μια πολύ μεγάλης αξίας επένδυση, το νέο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, που θεωρείται από τα πιο σύγχρονα παγκοσμίως στον κλάδο της επεξεργασίας ρυζιού. Το 1999 η Εταιρεία μπαίνει σε νέα κατηγορία προϊόντων με το λανσάρισμα των πρωτοποριακών ημιέτοιμων Agrino Specialites, και επεκτείνει την γκάμα των αρωματικών ρυζιών με το Basmati. Το πιστοποιητικό ISO 9002 που απέκτησε το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης το 1999 και ολόκληρη η Εταιρεία το 2001 από τον φορέα TUV Γερμανίας, επιβεβαιώνει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Εταιρείας. Το 2002 η Εταιρία βραβεύεται από το ΕΒΕΑ με το βραβείο «επωνύμου προϊόντος» και από την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL για τα προϊόντα Agrino Specialités. Το 2003 η νέα κατηγορία των ρυζιών γρήγορης παρασκευής συσκευάζεται σε χάρτινο κουτί, ενώ το ιταλικό ρύζι Carnarolli, ιδανική ποικιλία για ρυζότο, προστίθεται στην κατηγορία Special / Exotic.

« Πίσω

Σχετικά προϊόντα

Δείτε όλα προϊόντα του προμηθευτή
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©