Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

HAITOGLOU BROS S.A.

Το 1924 οι Κωνσταντίνος, Ελευθέριος και Σάββας Χαΐτογλου, τρία αδέλφια από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας, ξεκίνησαν την παραγωγή χαλβά στην Θεσσαλονίκη, ιδρύοντας την ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. Το 1930, η μικρή –αλλά αναπτυσσόμενη- οικογενειακή επιχείρηση απέκτησε το πρώτο ιδιόκτητο εργοστάσιό της. Τριάντα χρόνια μετά, το 1962, η Εταιρεία έχοντας αναπτύξει τη δυναμικότητά της, αλλά και έχοντας επεκτείνει τις παραγωγικές της δραστηριότητες σε παραγωγή καινούριων προϊόντων, επέλεξε την μετεγκατάστασή της σε νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο, αυτή τη φορά στη Βιομηχανική Ζώνη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

 

Η Εταιρεία, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στην τεράστια ζήτηση που στο μεταξύ αναπτύχθηκε στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς Αγορές, επένδυσε τεράστια ποσά σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (τον πληρέστερο και πιο παραγωγικό σε όλη την Ευρώπη). Οι σύγχρονες παραγωγικές μέθοδοι, οι άριστες πρώτες ύλες και η προσήλωση στην παράδοση, συνδυάστηκαν αποτελεσματικά με την εξάπλωση του δικτύου πωλήσεων, καθιερώνοντας τα προϊόντα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ, ΤΑΧΙΝΙ και άλλα, σε ηγετικά brands στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.

Με αυτά τα δεδομένα, και σε συνδυασμό με συνεχόμενες επενδύσεις, η Εταιρεία έχει πλέον ένα ηγετικό ρόλο στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.
 

 

« Πίσω

Σχετικά προϊόντα

Δείτε όλα προϊόντα του προμηθευτή
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©