Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H.Q.F. S.A.

Τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ ξεκίνησαν να παράγονται σε μια μικρή βιοτεχνία στο Καματερό το 1980. Το 1988 η Εταιρεία αγοράσθηκε από τον ΟΜΙΛΟ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Την εποχή εκείνη η Εταιρεία ήταν πλέον μια μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής φύλλου κρούστας και καταϊφιού. Στεγαζόταν σε ενοικιασμένο χώρο στο Καματερό συνολικού εμβαδού 800 m², απασχολούσε συνολικά 80 άτομα και ο κύκλος εργασιών της ήταν 800.000.000 δρχ. (2.350.000 ευρώ) από τα οποία το 90% περίπου προερχόταν από τα δύο βασικά προϊόντα, ενώ πάνω από το 50% του όγκου πωλήσεων αφορούσε χύμα προϊόντα.

Στόχος των νέων ιδιοκτητών ήταν η δημιουργία μιας μεγάλης και σύγχρονης ελληνικής Εταιρείας τροφίμων, με έμφαση στο επώνυμο προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου εκπονήθηκε πενταετές επενδυτικό πρόγραμμα.

Το 1993 η εταιρία έχει πλήρως μετεγκατασταθεί στο νέο της εργοστάσιο που βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 30 στρεμμάτων στη Μαγούλα Αττικής. Το εργοστάσιο διαθέτει 11.000 m² χώρων παραγωγής και 2.200 m² χώρων γραφείων. Ο σχεδιασμός του έγινε με βάση τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο των τροφίμων. Το εργοστάσιο αυτό πληρεί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από την ελληνική και κοινοτική Νομοθεσία για τη βιομηχανία τροφίμων. Όλοι οι χώροι παραγωγής είναι κλιματιζόμενοι, ενώ ο προσαγόμενος αέρας περνάει από ειδικά φίλτρα υγιεινής.

 Στο καινούριο εργοστάσιο πια, νέες ομάδες προϊόντων προστίθενται στη γκάμα των αρχικών προϊόντων. Οι Mπουκίτσες ΚΑΝΑΚΙ, η κατεψυγμένη Πίτσα και αργότερα οι Πίτες  και τα Στριφτά Πιτάκια και πρόσφατα  τα Mini Calzone είναι μερικές από τις οικογένειες προϊόντων ΚΑΝΑΚΙ που αγαπήθηκαν από τα ελληνικά νοικοκυριά, φέρνοντας τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ εδώ και πολλά χρόνια, στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των καταναλωτών.

Όλα τα προϊόντα ΚΑΝΑΚΙ παράγονται και διακινούνται από την HELLENIC QUALITY FOODS ή αλλιώς H.Q.F, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές Εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα που παράγει και διακινεί τα προϊόντα Ζύμης ΚΑΝΑΚΙ και τα νωπά κοτόπουλα MIMIKOS στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Η H.Q.F ανήκει στον ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

« Πίσω

Σχετικά προϊόντα

Δείτε όλα προϊόντα του προμηθευτή
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©