Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TSATSOULIS BROS SA

Από το 1925 η ROYAL – ΑΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ παράγει παραδοσιακά τουρσιά και ελιές, με βασικό στόχο την κορυφαία ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της. Μέχρι και σήμερα, η τρίτη πλέον γενιά συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση την παραγωγή αποκλειστικά άριστων προϊόντων μετά από αυστηρή επιλογή προμηθευτών, παραγωγών και πρώτων υλών.

Οκτώ δεκαετίες μετά την πρώτη μέρα παραγωγής, ο συνδυασμός της παράδοσης με την τεχνολογία είναι το κλειδί της ανάπτυξης της Εταιρείας διεθνώς. Με παρουσία σε διάφορες χώρες από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία κι από τη Φινλανδία μέχρι τη Νότιο Αφρική, με δεκαετίες ισχυρής επώνυμης παρουσίας στην Ευρωπαϊκή Αγορά, θεωρείται η ισχυρότερη βιομηχανία του κλάδου της στην Ελλάδα και απο τις καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα της βρίσκονται παντού, στο τραπέζι των καταναλωτών που βασική τους προτεραιότητα ορίζουν την ασφάλεια των τροφίμων σε συνδυασμό με την μοναδική γεύση ROYAL.

 


Πίσω από το όνομα, κρύβεται μια τεράστια υποδομή εμπειρίας χρόνων και μια δυναμική ανθρώπινη ομάδα που μελετώντας και αξιολογώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις στο χώρο των τροφίμων, σχεδιάζει και υλοποιεί παραγωγή προϊόντων που ικανοποιούν κάθε γευστική απαίτηση. Οι πιστοποιήσεις κατά ISO 9001:2000, HACCP, BRC και IFS είναι το επιστέγασμα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την επίτευξη του στόχου: Ασφάλεια & Ποιότητα.

Οι συνεχείς προγραμματισμένες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, σε συστήματα εσωτερικού ελέγχου αλλά και σε εκπαίδευση των παραγωγών σε σύγχρονες καλλιεργητικές μεθόδους, απαντούν στην ολοένα αυξανόμενη απαίτηση για ασφαλή τρόφιμα. Η διαρκής προσπάθεια για ασφάλεια τροφίμων έρχεται να συμπληρώσει την αδιάκοπη έρευνα για ανάπτυξη νέων προϊόντων και την καλύτερη κατανόηση των τάσεων της Αγοράς που κατευθύνει την Εταιρεία στις επόμενες ενέργειές της. Η προσπάθεια αυτή, έχει ανταμειφθεί την τελευταία δεκαετία με την ευρεία τοποθέτηση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarkets της Ευρώπης.

Ξεκινώντας από μια πράσινη πιπεριά ογδόντα χρόνια πριν, σήμερα τα εξειδικευμένα προϊόντα της ROYAL καλύπτουν τις γευστικές απαιτήσεις μιας γενιάς καταναλωτών που απαιτεί γευστικά και ασφαλή προϊόντα με καινοτόμες χρήσεις.

« Πίσω

Σχετικά προϊόντα

Δείτε όλα προϊόντα του προμηθευτή
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©