Νέα Προϊόντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

COCA COLA HBC Greece S.A.I.C.

Η Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Tρία Έψιλον) είναι μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες εμφιάλωσης μη αλκοολούχων αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού στην Ευρώπη, με δραστηριότητες που εκτείνονται σε 28 χώρες συνολικού πληθυσμού άνω των 540 εκατομμυρίων. Η Εταιρεία στη σημερινή της μορφή, δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2000 μετά τη συγχώνευση της Ελληνικής Εταιρείας Εμφιαλώσεως Α.Ε. με έδρα την Αθήνα, και της Coca-Cola Beverages plc (CCB).

Η σειρά των προϊόντων της Coca-Cola Τρία Έψιλον περιλαμβάνει ανθρακούχα (CSD) και μη-ανθρακούχα (non-CSD) αναψυκτικά, χυμούς, νερά, αναψυκτικά για αθλητές (sport drinks), αναψυκτικά υψηλής ενέργειας (energy drinks) και έτοιμα ροφήματα, όπως τσάι και καφές.

Με γεωγραφική κάλυψη που εκτείνεται από την Ιρλανδία μέχρι το ανατολικότερο άκρο της Δημοκρατίας της Ρωσίας, και από την Εσθονία έως τη Νιγηρία, η Coca-Cola Τρία Έψιλον στοχεύει στην πλήρη κάλυψη των αναγκών και των τοπικών προτιμήσεων των καταναλωτών στις αγορές όπου δραστηριοποιείται.

Η Coca-Cola Tρία Έψιλον παρουσιάζει την... Amita!

 


Το 1983 η AMITA έρχεται στη ζωή για να προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία με χυμούς πλούσιους σε γεύση αλλά και σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, εξελίσσεται συνεχώς, τελειοποιώντας και διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της, προκειμένου να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις προτιμήσεις των καταναλωτών της. Γι’ αυτό, δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί την πρώτη θέση όχι μόνο στην αγορά αλλά και στην καρδιά του πιστού αγοραστικού της κοινού.
Οι σύγχρονες μέθοδοι παρασκευής και συσκευασίας που χρησιμοποιούνται στην AMITA εγγυώνται την άριστη ποιότητα των χυμών και τη διατήρηση των βιταμινών, της γεύσης και του αρώματός τους για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να απαιτείται η χρήση συντηρητικών.

Υλικά Συσκευασίας

Η AMITA δίνει μεγάλη σημασία, όχι μόνο στο περιεχόμενο… αλλά και στη συσκευασία. Oι συσκευασίες της AMITA, ικανοποιούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και εγγυώνται την άριστη διατήρηση των προϊόντων της. Πέρα όμως από αυτό, ανάλογα με τις συνθήκες κατανάλωσης η AMITA, χρησιμοποιεί διαφορετικές συσκευασίες ποροκειμένου να γίνεται η κατανάλωση των προϊόντων της ευκολότερη και η απόλαυσή τους μεγαλύτερη.

« Πίσω

Σχετικά προϊόντα

Δείτε όλα προϊόντα του προμηθευτή
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©